× login

Om Saucony Stride Lab

Saucony udvikler metode til løbetrinanalyse med lanceringen af Saucony Stride Lab.

Dette forår løfter Saucony sløret for det spritnye Saucony Stride Lab; en innovativ metode til løbetrinanalyse, som vil lære den individuelle løber at kende; lære hvordan løb passer ind i deres liv og også give en dybdegående analyse af deres unikke egenskaber for løbetrin. Saucony har skabt Saucony Stride Lab og vil bringe konceptet til Running Specialty-forhandlere i 2016, og forbedre analyseprocessen for løbetrin.

Saucony Stride Lab har sine rødder i Saucony Lab i Boston, Lexington, og er bygget og administreres under ledelse af og ekspertise fra Spencer White, vicedirektør i Saucony Human Performance & Innovation Lab.

Teamet i Boston Lab vurderer konstant samtlige dynamiske aspekter af løberen i bevægelse. Denne research har vist at de bedste produktløsninger kommer fra at se på hele løberens løbetrin, og ikke bare bevægelsen ved fodens nedslag, så hver eneste sko, der kommer ud fra Sauconys laboratorium er designet til at skabe en perfekt forbindelse mellem løberen og hans eller hendes fodtøj. Saucony bringer denne filosofi ud fra Boston Lab og ind i forhandlermiljøet i England i form af Saucony Stride Lab.

Adrian Gehrig, Saucony Nordic Manager siger "Vi vil gerne hjælpe vores forhandler med at tilbyde yderligere værdi til løberne. En samtale med løberen om hans eller hendes livsstil og arbejdsbetingelser er meget vigtig. Det bør stå klart at løbere måske har behov for forskellige sko på forskellige dage til forskellige løb for at give kroppen den støtte, den har brug for.""

Saucony Stride Labs løbetrinanalyse består af tre højhastighedskameraer, som er anbragt så de kan vurdere løberens kropsposition og løbeform. Kameraerne arbejder synkroniseret for at optage løberens løbetrin fra flere synsvinkler; bagfra, forfra og fra siden. Den forreste kameravinkel assisterer med vurderingen af knærotation og kameraet på siden viser benets udstrækning og knæets bøjning ved nedslag.

Gehrig siger 'Alle har en individuel løbestil, så det er vigtigt at se op fra foden og analysere hele kroppen. Vores eksperter vil rejse rundt med Saucony Stride Lab-sættet for at træne forhandlerpersonalet i at analysere løberen fra disse tre synsvinkler for et højt niveau af feeedback. Det at tilbyde ekstra, individuelle data og information til løberen vil forbedre serviceniveauet dramatisk og vil hjælpe butikspersonalet med valget af sko."

Spencer White, Vicedirektør i Human Performance and Innovation Lab på Sauconys hovedkvarter i Boston sagde 'resultatet af en session på Saucony Stride Lab er ikke en recept på den perfekte sko, men en 360° forståelse af løberens krav og af hvordan specialløbebutikker tilføjer værdi, som ikke kan findes andre steder. Normalt er valget af det korrekte fodtøj en del af løsningen, men en Saucony Stride Lab-analyse vil også føre til god rådgivning vedrørende løberens fleksibilitet, styrke og træningskur'.

Se dig omkring på dette website for at finde mere om Saucony Stride Lab, om hvornår det kommer til en butik i nærheden af dig, og også om hvordan du booker din aftale.

Tilmeld